Securitate cibernetica

Uniunea Europeana isi consolideaza normele legate de securitatea cibernetica, pentru a combate amenințarea crescanda reprezentata de atacurile cibernetice, precum și pentru a profita de oportunitatile oferite de noua era digitala.

In UE, numarul dispozitivelor digitale conectate va fi de ordinul a zeci de miliarde.

Sistemele actuale pot fi grav afectate de incidente de securitate precum defectiunile de ordin tehnic si virusi. Astfel de incidente, denumite adesea incidente de securitate a retelelor si a sistemelor informatice (NIS), devin din ce in ce mai frecvente si mai dificil de abordat, putand afecta atat intreprinderile, cat si serviciile publice, ceea ce, la randul sau, poate submina increderea consumatorilor.

In mai 2016, Consiliul a adoptat primele norme de securitate cibernetica la nivelul UE concepute vreodata. Acestea au intrat in vigoare in august 2016.

Directiva a fost introdusa pentru a atrage atentia si a spori protectia securitatii cibernetice.

Avem clienti care au migrat la noi din cauza ca site-urile le-au fost atacate de hackeri. Nu li s-a adus la cunostinta importanta securitatii cibernetice si probabil in lipsa unor masuri acestea au fost vulnerabile. Compania noastra foloseste protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date pe care le oferim gratuit clientilor nostri.

Site-ul tau este protejat ?

Daca ai raspuns afirmativ poti enumera cate elemente de protectie are si care este gradul de securitate  ?

In prezent compania noastra ofera o serie de elemente de protectie de un grad ridicat de securitate. Nimeni nu poate oferi o protectie de 100%, dar prin masurile luate securizam cat mai mult caile de acces catre continutul protejat.

Gradul maxim oferit este protectie in timp real cu monitorizare in dispecerat non-stop.

Pentru a nu se crea confuzie, mentionam ca nu este vorba de un dispecerat obisnuit, ci unul dedicat in securitate cibernetica.

Cateva elemente se siguranta sunt:

  • testarea si sporirea securitatii parolelor
  • protectia fisiserelor si a resurselor impotriva folosirii de catre terti
  • folosirea de protocoale sigure pentru comunicare si transfer de date
  • protectia la injectia de cod in paginile si fisierele de pe server
  • ascunderea datelor sensibile (versiuni, cai de acces comune, etc.)
  • si multe altele ..

 

Pentru audit si mai multe detalii  contacteaza-ne.

 

0726.093.435